Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Παρασυσσώρευση ζώων: Ενημερωτικό εγχειρίδιο σε ηλεκτρονική μορφή

Ζώα που κακοποιούνται παθητικά ή/και ενεργητικά, και άνθρωποι που βιώνουν οδύνη παγιδευμένοι σ' έναν φαύλο κύκλο αναγκών και συναισθημάτων. Μια αμφιλεγόμενη και δύσκολη στην αντιμετώπισή της ψυχική διαταρραχή, που μπορεί να θεωρηθεί συνοδό σύμπτωμα μιας ευρύτερης νοσολογικής οντότητας και που, τα τελευταία χρόνια, εξετάζεται διεθνώς ως ιδιαίτερο παθολογικό φαινόμενο με διαφορετικά κλινικά χαρακτηριστικά.

Τι είναι η παρασυσσώρευση ζώων, γιατί θεωρείται κακοποίηση και πώς αντιμετωπίζεται; Ποιο είναι το προφίλ των ατόμων που χαρακτηρίζονται ως "συλλέκτες" και ποιες οι επιπτώσεις της συμπεριφοράς τους στα ζώα, στον κοινωνικό περίγυρο και στον ίδιο τους τον εαυτό; Τι συμβαίνει στην Ελλάδα;

Το φάσμα της κακοποίησης ζώων: η παρασυσσώρευση: Ενημερωτικό εγχειρίδιο σε ηλεκτρονική μορφή από τον κλινικό ψυχολόγο και δημιουργό της ιστοσελίδας Report Animal Abuse Greece, Ευάγγελο Δρίβα, χρήσιμο για φιλόζωους, κτηνιάτρους, ψυχιάτρους και δημόσιους λειτουργούς. 

Το e-book μπορείτε να διαβάσετε ή/και να κατεβάσετε από εδώ: https://reportanimalabusegreece.blogspot.com/2021/11/book.html (https://drive.google.com/file/view)




Σχετικοί σύνδεσμοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου